Киелини за Бонучи: Разбирам да беше отишъл в Реал Мадрид, но в онзи Милан?


Киелини за Бонучи: Разбирам да беше отишъл в Реал Мадрид, но в онзи Милан?
Снимка: Getty Images/Guliver

1337 0

Капитанът на Ювентус Джорджо Киелини счита решението на съотборника му Леонардо Бонучи да напусне „бианконерите“ в посока Милан през 2017-та година за нелогично. Бонучи напусна изненадващо Юве и се присъедини към „росонерите“, но се завърна в Торино само година по-късно.

Киелини смята, че ходът на съотборника му в отбрана е бил нелогичен, като би го разбрал, ако Бонучи се бе присъединил към Реал Мадрид например. „Годината му в Милан беше различна. Това беше избор, който определено беше грешен, тъй като той не бе на себе си. Лео бе притеснен поради хиляди различни причини. Съжалявах много, защото всичко се случи в седмиците, в които не се виждахме с него. Сигурен съм, че ако това се бе случило в друг момент, щях да го накарам да остане. Така стана и с Антонио Конте през 2014-та година, винаги си тръгват, когато не съм там. Бих го разбрал, ако беше отишъл в Реал Мадрид, но в онзи Милан? За щастие съдбата искаше всичко да се върне обратно по местата си“, написа Джорджо Киелини в своята автобиография.

Леонардо Бонучи изигра 34 мача за Ювентус през настоящия сезон във всички турнири. По-рано през сезона „бианконерите“ успяха да обвържат бранителя до 2024-та година и се очаква италианският национал да остане на „Алианц Стейдиъм“ до края на кариерата си. А ето коя е следващата голяма звезда на световния футбол според Джорджо Киелини.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички