Пянич: Сари нямаше доверие на играчите на Ювентус


Пянич: Сари нямаше доверие на играчите на Ювентус
Снимка: Getty Images/Guliver

1177 0

Бившият халф на Ювентус Миралем Пянич отправи критики към бившия наставник на отбора Маурицио Сари, като сподели, че треньорът не е имал достатъчно доверие на играчите си по време на престоя си в Торино. Сари бе начело на Ювентус само един сезон, като изведе тима до 9-та поредна титла в Серия А, но бе уволнен след отпадането на отбора на осминафиналите в Шампионската лига от Олимпик Лион.

Впоследствие Пянич напусна Ювентус, за да премине в Барселона, а в обратната посока пое халфът Артур. Босненецът обаче разкри подробности от престоя на Сари в Торино и отношението му към него и бившите му съотборници. „Това, което ме притесняваше, е, че Сари нямаше достатъчно доверие на своите играчи. Срамно е, когато имаш грешно мнение за някого. Всеки играч в онази съблекалня във всеки един момент е давал и бе готов да даде всичко за този клуб. Може и да не си в добри отношения с един или двама играчи, но това няма да повлияе на тяхната отдаденост, тъй като всеки един от тях иска да спечели. Те са невероятни професионалисти и искат да преследват целта си“, заяви Миралем Пянич.

Босненският халф ще има възможността да се изправи срещу бившия си тим Ювентус в сряда, когато Барселона гостува в Торино в мач от груповата фаза на Шампионската лига. А ето какво е пожелал Маурицио Сари от Ювентус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички