Лионел Меси с окуражаващи думи към Кристиано Роналдо, говори и за съперничеството им


Лионел Меси с окуражаващи думи към Кристиано Роналдо, говори и за съперничеството им
Снимка: Getty Images/Guliver

3102 0

Голямата звезда на Барселона Лионел Меси говори за лидера на Ювентус Кристиано Роналдо дни преди сблъсъка между двата тима в груповата фаза на Лига Европа. Както е всеизвестно, съперничеството между аржентинеца и португалеца е легендарно, като и двамата се считат за част от най-великите в историята на спорта.

Футболният свят се надяваше да стане свидетел на пореден епизод от битката между двамата (което стана по-рядко след трансфера на Роналдо от Реал Мадрид в Ювентус), но Кристиано даде положителен тест за коронавирус и вероятно ще изпусне мача.

"Дуелът с Кристиано Роналдо бе и все още е специален, ще остане вечен. Той продължи дълги години, а не е лесно да поддъжаш съответно ниво толкова години. Нашите отбори също бяха доста изискващи - Реал Мадрид и Барселона, двата най-силни отбора в света. Да се състезаваме с него като равни толкова дълги години, това ще остане завинаги. Дуелът между мен и Кристиано Роналдо на лично ниво бе много добър на лично ниво, мисля, че хората му се наслаждаваха.

Когато той играеше за Реал, мачовете бяха специални. С Реал те винаги са, но когато Кристиано бе на терена, имаха още по-специално значение. Това обаче е в миналото, гледаме към предстоящите предизвикателства. Сряда (28.10) може да има такова, да се надяваме, че Кристиано ще е там и ще е възстановен от коронавируса" - сподели Меси. А в Каталуния са недоволни от съдията за Ел Класико.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички