Кристиано Роналдо се надява, че все пак може да играе срещу Барселона


Кристиано Роналдо се надява, че все пак може да играе срещу Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

1980 0

Суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо все още се надява, че ще може да играе срещу Барселона в Шамионска лига, пише италианското издание "Газета дело Спорт". Както е известно, португалецът даде нов положителен тест за коронавирус, което означава, че той почти със сигурност няма да играе срещу каталунците.

Роналдо обаче има голямо желание да се изправи срещу Лионел Меси следващата седмица, когато техните отбори ще премерят сили в Торино. Очаква се, че днес или утре Роналдо ще направи нов тест за вируса, който ако се окаже отрицателен, може да позволи на португалеца да играе.

Протоколът на УЕФА казва, че ако даден играч няма симтпоми на вируса, той може да играе. За целта обаче е нужен и отрицателен тест. Кристиано кара безсимптомно вируса от самото начало, като това го демонстрира и с тренировките, които провежда в домашния си фитнес.

Междувременно суперзвездата на Барселона Лионел Меси отправи окуражаващи думи към Роналдо и говори за съперничеството между двамата (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички