Сари иска Ювентус да прекрати договора му


Сари иска Ювентус да прекрати договора му
Снимка: Getty Images/Guliver

1759 0

Бившият треньор на Ювентус Маурицио Сари е започнал преговори с „бианконерите“ за прекратяване на договора му с клуба. Италианският спец се завърна на Ботуша след един сезон в Челси, където спечели Лига Европа, но не успя да впечатли начело на „старата госпожа“.

Въпреки спечеленото Скудето в първата му година на „Алианц Стейдиъм“, треньорът бе уволнен. Неговият приятел Аурелио Верджили обаче е споделил пред „Тутоспорт“, че има голям шанс Сари да се завърне в Серия А преди Коледа и да поеме отбора на Фиорентина. „Наскоро бях в дома на Маурицио, за да хапнем. Всички фенове на Фиорентина имаме една мечта – Маурицио във Флоренция. Ако го видя да води Фиорентина, това ще бъде страхотно.“

„Маурицио е професионалист и въпреки че напусна Наполи, все още има взаимно уважение между него и президента им Аурелио Де Лаурентис. Мисля си, че той ще се завърне преди Коледа. Въпреки всичко, което се изписа и се изказа, няма вражда между него и Ювентус. Това може да се докаже, тъй като Сари е разговарял с Ювентус да прекратят договора му. В момента двете страни работят по решение, което да задоволи всички и според което Маурицио ще има правото да води друг отбор съвсем скоро“, заяви Верджили.

 А ето кога е станало ясно, че Сари ще бъде уволнен от Ювентус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички