Пирло: Шансът Суарес да дойде в Ювентус е много малък


Пирло: Шансът Суарес да дойде в Ювентус е много малък
Снимка: Getty Images/Guliver

2067 0

Наставникът на Ювентус Андреа Пирло заяви, че е много малко вероятно Луис Суарес да осъществи трансфер в тима на „старата госпожа“ това лято. Уругвайският национал бе свързван с преминаване в редиците на шампиона на Италия, като дори мина италиански езиков тест в Перуджа, за да кандидатства за италианско гражданство.

Новият треньор на Барселона Роналд Куман сподели на Суарес, че няма намерение да разчита на него през новия сезон. Затова сега нападателят настоява договора му с каталунците да бъде прекратен по взаимно съгласие или поне да напусне срещу скромна сума. Въпреки това, ситуацията се промени и новата трансферна цел на „старата госпожа“ вече е Един Джеко от Рома. „Получаването на италиански паспорт отнема доста време, тъй че е малко вероятно Суарес да бъде новият нападател на Ювентус“, заяви Андреа Пирло на днешната си пресконференция. „Бианконерите“ вече запълниха бройката си за играчи извън Европейския съюз, тъй че няма как Суарес да премине в тима, освен ако не се сдобие с италиански паспорт.

Според „Гадзета дело Спорт“ по-рано през деня спортният директор на Ювентус Фабио Паратичи се е обадил на уругваеца, за да му каже, че сделката отпада. Луис Суарес бе договорил личните си условия със „старата госпожа“ и отказа всички други предложения, тъй като искаше да се присъедини към „бианконерите“. А ето кой друг нападател е желан от Ювентус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички