Паоло Малдини е щастлив от показания характер от страна на Милан


Паоло Малдини е щастлив от показания характер от страна на Милан
Снимка: Getty Images/Guliver

1453 0

Директорът и легенда на Милан Паоло Младини беше много щастлив след победата на неговия отбор в гостуването на Верона в Серия А, която доближи „росонерите“ на само 4 точки от Скудетото.

„Целта е близо, защото има два мача до края, но те няма да са лесни в никакъв случай. Започнахме добре, но след гола на Верона можеше да изпаднем в криза и да рухнем психически. Отборът обаче реагира зряло и по правилния начин, поздравявам момчетата“, коментира Малдини.

„Наблюдавах Аталанта срещу Специя. Те са отбор, който все още се бори за Европа и разполагат с играчи от най-високо ниво. Сигурен съм, че „Сан Сиро“ ще бъде пълен за мача ни срещу Аталанта. Със сигурност ще има голямо напрежение върху нас, но ние знаем как да се справяме с него“, допълни бившият италиански национал.

За Милан предстои труден и много важен домакински двубой с Аталанта, а в последния кръг „росонерите“ гостуват на Сасуоло. Тимът на Стефано Пиоли има 2 точки преднина пред градския съперник Интер, който защитава титлата си от миналия сезон.

Ето как се стигна до така ценната победа за "росонерите"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички