Барселона с нов удар по Милан! Каталунците отмъкват и капитана Алесио Романьоли


Барселона с нов удар по Милан! Каталунците отмъкват и капитана Алесио Романьоли
Снимка: Getty Images

2344 0

Барселона продължава с офанзивата си към качествени футболисти, които стават свободни агенти от лятото. Поредната цел на „блаугранас“ е капитанът на Милан Алесио Романьоли. 27-годишният централен защитник е следен от дълго време, като спортният директор на „каталунците“ Матеу  Алемани вече е започнал преговори за осъществяването на трансфера, твърди „AS“.

Романьоли е обвързан с „росонерите“ до 30 юни и от „Камп Ноу“ няма да се налага да плащат трансферна сума за правата му. В Барселона се надяват да успеят да привлекат бранителя, разчитайки и на добрите отношение между Жоан Лапорта и агента му Мино Райола.

В лицето на Алесио „каталунците“ виждат още едно отлично попълнение за сърцето на ариегарда си. Вчера официално Роналд Араухо преподписа договора си с клуба до 30 юни 2026 година. Очаква се на „Камп Ноу“ като свободен агент да акостира и Андреас Кристенсен от Челси.

Каталунците искаха още двама бранители на „сините“ от Лондон – Сесар Аспиликуета и Антонио Рюдигер. Германецът обаче се очертава като ново попълнение на Реал Мадрид.

За подсилване на защитата си от Барселона са си харесали и левия бек на Селта Хави Галан. Шави Ернандес желае да заздрави сериозно ариегарда на тима.

Ако успеят да уговорят трансфера и на Романьоли, Барселона ще нанесе двоен удар по Милан. За сигурно ново попълнение от „Сан Сиро“ се счита Франк Кесие, който също идва като свободен агент.

А ето каква крачка предприеха от Барселона заради своя звезда.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички