Стефано Пиоли остана доволен от победата над Верона, отличи млад талант


Стефано Пиоли остана доволен от победата над Верона, отличи млад талант
Снимка: Getty Images

1632 0

Наставникът на Милан Стефано Пиоли похвали своите футболисти за отличното им представяне при успеха над Верона с 3:1 в мач от Серия А . Той изтъкна силните страни на голмайстора в двубоя Сандро Тонали.

Началото на мача на "Бентегоди" беше тежко за "росонерите", когато попадението на Тонали беше отменено и вместо това Марко Давиде Фараони изведе Верона напред в резултата. Въпреки това полузащитникът реализира на два пъти, след асистенции от Рафаел Леао, а Алесандро Флоренци се появи на пейката, за да подпечата победата с 3:1.

"Влюбен съм в моите играчи, защото виждам усилията, които полагат всеки ден, знам за пътя, по който сме минали. Предстои ни още един много труден мач, така че сме доволни, но вече трябва да сме по съсредоточени", каза Пиоли пред DAZN.

"Тонали е млад, но толкова силен. Казах, че след два дни предсезонна подготовка той е напълно различен от миналия сезон. Това са млади момчета, много от нас за първи път се опитват да се справят на това ниво и го правят по правилния начин, но все още не сме постигнали нищо.

Смелостта и вярата идват от опита и постиженията ви. Например, когато не успяхме да поведем след 25 минути, не се чувствахме притеснени, защото знаехме, че играем добре и запазихме този дух до края. "Този отбор стъпка по стъпка се изкачва по стълбицата, трябва да запазим тази концентрация, решителност и вяра и в последните две срещи", завърши той.

А ето какъв трансферен удар подготвя Милан.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички