Яго Аспас: Гледахме видеа с поведението на стената на Барса


Яго Аспас: Гледахме видеа с поведението на стената на Барса
Снимка: Getty Images/Guliver

1566 0

Нападателят на Селта Яго Аспас коментира своя гол във вратата на Барселона във вчерашния мач от кръга в Ла Лига. мачът завърши 2:2 и резултатът може да бъде решителен за каталунците в битката за титлата.

"С треньорите на вратарите гледахме видео как действа стената на Барселона при преки свободни удари. Трябва да им благодаря. Видях празнина между гредата и позицията, където се намираше Гризман и затова стрелях там", заяви испанецът, който донесе точката на своя тим от пряк свободен удар.

"Лудост. Ние се борим за оцеляване, играем с Барселона, а след мача също сме разстроени от резултата. Направихме страхотно второ полувреме. През първото имахме три ясни момента, но отборът ни не се чувстваше комфортно на терена. След почивката натиснахме", допълни Аспас, цитиран от "Mundo Deportivo".

"Сгрешихме при втория гол на Барселона, след това изравнихме, а в края можехме и да спечелим. Събрахме 8 точки от 12 възможни. Много добре", завърши той. А кой играч на Селта Кристиано Роналдо обвини, че е взел пари от Барса, за да ги спъне за титлата вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички