Наполи наруши мълчание около "скандала" с Виктор Осимен


Наполи наруши мълчание около "скандала" с Виктор Осимен
Снимка: Getty Images

1207 0

Наполи направи официално изявление относно пародийното видео с голмайстора на "партенопеите" Виктор Осимен, публикувано в клубния профил в социалната мрежа "ТikTok". В него се показваше как футболистът моли за дузпа в мача с Болоня, а след това я пропуска, като всичко това е придружено с тънък глас и субтитри към него. Впоследствие видеото бе премахнато.

Съобщението от Наполи

"Наполи, за да избегне всякаква експлоатация по въпроса, уточнява, че никога не сме искали да обиждаме или да се подиграваме с Виктор Осимен. Като доказателство за това, по време на летния тренировъчен лагер клубът категорично отхвърли всяка получена оферта за трансфер в чужбина на нападателя.

Общоизвестен факт е, че в социалните мрежи, по-специално в TikTok, експресивните изрази винаги са били извършвани леко и творчески, без да са имали, в случая с Осимен, намерение за подигравка или присмех. Във всеки случай, ако Виктор е възприел някаква обида към него, това е било извън всякакви намерения на клуба", пише шампионът на Италия в своя уебсайт.

Заради видеото Осимен се обиди и дори заплаши Наполи със съд. Нападателят вкара в последния мач срещу Удинезе, при победата с 4:1, но не се зарадва на гола си. Вече се заговори, че 24-годишният нигериец иска да напусне Неапол, като има още 2 причини да го направи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички