Не е само обидното видео: Виктор Осимен е недоволен от Наполи поради още 2 причини


Не е само обидното видео: Виктор Осимен е недоволен от Наполи поради още 2 причини
Снимка: Getty Images

950 0

Виктор Осимен е недоволен от Наполи поради още 2 причини извън видеото в "TikTok", което бе публикувано от клуба, твърди "La Gazzetta dello Sport".

Сериозно недоволство от Осимен

Първата е, че от Наполи не са му позволили да заснеме видеоклип за благотворителност, а втората е, че нигерийският национал е очаквал публично извинение за обидното видео в социалната мрежа. Агентът на играча Роберто Календа вече заплаши да предприеме съдебни действия срещу Наполи във вторник, но не е ясно дали ще изпълни заканите си.

Медиите в Италия пишат, че Осимен вече е бил недоволен от Наполи преди въпросния скандал, тъй като "партенопеите" са му попречили да заснеме благотворителен видеоклип за Африка. Така че съдържанието, публикувано от клуба в "TikTok", само е допринесло за лошото му настроение.

Освен това директорите на Наполи са се извинили на нападателя в сряда (27 септември), но това все още не е достатъчно за него, който очаква публично извинение от клуба. Той стартира срещу Удинезе в последния мач за Наполи, като допринесе за победата с 4:1 с гол през първото полувреме.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички