Легендарен футболист на Ювентус нападна Пол Погба


Легендарен футболист на Ювентус нападна Пол Погба
Снимка: Getty Images

2478 0

Пол Погба остави най-доброто си ниво преди много години. Въпреки това, Ювентус реши да подпише с французина, който беше освободен от Манчестър Юнайтед, а операцията се оказа неправилна.

Легендата на клуба Марко Тардели избухна срещу французина, като си припомни, че през декември той беше хванат да кара ски в отпуск, нещо, което той отрече, уверявайки, че само е позирал за снимките.

" Погба не е играл от април 2022 г., когато все още беше в Манчестър. Сега той е проблем за Ювентус, не знаем кога ще се върне и какво иска да прави. Погба кара ски, докато неговите съотборници се борят с големи проблеми в Юве. “, започна Тардели в предаването 90 минути по Rai 2.

" Това е голям проблем, който бианконерите трябва да разрешат", настоява бившият полузащитник, който дава това като пример за текущата ситуация, в която се намира клубът, тъй като " това показва, че Ювентус няма достатъчно ясни идеи. Алегри трябва да вземе облекчението, не е възможно да имаш такъв играч в списъка . Поведението му със съотборниците му също не е честно, това ме притеснява."

Всичко, което е свързано с Погба след завръщането му, е противоречиво. Той скъса менискуса си по време на предсезонното турне и въпреки медицинските препоръки французинът предпочете да не се подлага на операция, за да види дали ще може да стигне до Световната купа по този начин. В крайна сметка се наложи да се подложи на операция, което отложи завръщането му, а през октомври имаше проблем с мускула на бедрото. А ето как Погба се подигра със свой съотборник

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички