Ювентус победи минимално Фиорентина за трета поредна победа в Серия А


Ювентус победи минимално Фиорентина за трета поредна победа в Серия А
Снимка: Getty Images

487 0

Ювентус победи Фиорентина с минималното 1:0 в среща от 22-ия кръг на Серия А. Единственото попадение отбеляза френският полузащитник Адриен Рабио в 34 минута на "Алианц Арена" чрез асистенция на Анхел ди Мария. Също така срещата бе белязана и от два отменени гола - по един за всеки отбор. 

Преди Юве да открие резултата с две чисти положения за гол се размина Филип Костич, а 10 минути преди края на първата част френският полузащитник откри, след като световният шампион с Аржентина "поднесе" топката на главата му елиминирайки стража на гостите. 

Втората част стана много по-вълнуваща, като "виолетовите" опитаха да се върнат в срещата, което остави много пространства за "Старата госпожа" и попадение на Душан Влахович бе отменено заради засада в 61 минута. 

В 89' Юве трябваше сериозно да потрепери, тъй като Кастровили от гостите изравни и смълча стадиона в Торино, но ВАР отново се намеси и отсъди засада при изграждането на атаката, въпреки че попадението дойде от далечна дистанция. 

Така след 7 минутно продължение "Старата госпожа" се озова на 9-ото място в Серия А с 29 пункта , колкото Монца и Болоня, но все още остава на 10 точки от 6-ото място, което дава право на игра в Лига на конференциите. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички