Погба се подигра на съотборник в Ювентус: Никак не хареса обувките му (ВИДЕО)


Погба се подигра на съотборник в Ювентус: Никак не хареса обувките му (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1801 0

Пол Погба "скъса" от подигравки своя съотборник в италианския гранд Ювентус Хуан Куадрадо. Всичко бе в шеговит тон, а причината бе - обувките на колумбийския бързак. Погба се счита за човек с особено усещане за стил.

Той често сменя екстравагантните си прически и понякога изглеждат наистина странно. Въпреки това не прости на Куадрадо, когато се появи в съблекалнята на "старата госпожа" с новите си обувки.

Френският полузащитник качи видео на "стори" (временно видео) в личния си профил в социалната мрежа Instagram. На него Погба се е записал как се шегува със съотборника си. "Какви са тези???!!!" - гласи надписът към кадрите. Именно това крещи и самият французин в даден момент от видеото. Самият Куадрадо се забавлява през цялото време.

Самият Погба се върна в Ювентус за своя втори престой. Това се случи през това лято, след като договорът му с Манчестър Юнайтед изтече. Проблемите му травмата обаче правят така, че все още чака първия си мач през този сезон.

Припомняме, че Погба имаше контузия в менискуса през юли, а след това и други проблеми. Очаква се скоро да се завърне на терена, като това ще се случи внимателно и постепенно. Междувременно се появи информация, че Ювентус показва вратата на свой редовен титуляр - редица клубове го желаят.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички