Разкриха какво крои Ювентус за Пол Погба


Разкриха какво крои Ювентус за Пол Погба
Снимка: Getty Images

1794 0

Ювентус отрече информациите, че е възможно контрактът на Пол Погба с клуба от Торино да бъде анулиран в следствие на проблемите на французина, изцяло свързани с контузиите след преминаването му в Италия.

Френският национал се завърна в Серия А от Манчестър Юнайтед през лятото на 2022-а година, но още не може да направи повторния си дебют за „бианконерите“.

Погба получи контузия в коляното по време на предсезонната подготовка на отбора по време на мача на отбора с мексиканския Чавес през юли и трябваше да премине през оперативна намеса. Именно тя пък изхвърли халфа от националния отбор на Франция за Мондиал 2022, на който той не взе участие.

След като се възстанови от контузията, той остана неизползвана резерва при загубата с 0:2 от Монца на 29-и януари, след което отново получи травма. Наставникът на Юве – Масимилиано Алегри, разкри, че халфът все още има болки в областта на бедрото, които не му позволяват да играе пак за Ювентус.

Погба парафира контракт с италианския клуб до лятото на 2026-а година, като получава по 200 хиляди евро на седмица и започна да се говори, че от Торино са готови да прекратят договора му с оглед липсата на игрови минути. Малко след това обаче Фабрицио Романо отрече тези новини, след като в Ювентус държат да запазят халфа, около който да градят следващия си добър състав. А за какво се бори клубът този сезон според треньора, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички