История за СНИМКА, сложила край на отношенията между Пол Погба и Жозе Моуриньо в Манчестър Юнайтед


История за СНИМКА, сложила край на отношенията между Пол Погба и Жозе Моуриньо в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

2583 0

Звездата на Ювентус и националния отбор на Франция - Пол Погба, направи интересно разкритие относно небезизвестния си скандал с Жозе Моуриньо, когато двамата работеха заедно в Манчестър Юнайтед.

След като няколко източника споменаха, че двамата са имали обтегнати отношения, французинът разкри кога точно се е стигнало до кулминацията в тяхната връзка, изпълнена с какво ли не.

"Започна, когато се контузих. Казах, че отивам в Маями, за да направя рехабилитация", казва 29-годишният играч в новата си документална поредица на Amazon Prime.

"Папараци направиха снимка на мен и Зулай [съпругата на Погба]. Жозе изпрати снимката на Мино [Райола]. Това изобщо не ми хареса. Думите му са били "Погба е на почивка, а ние тук се скъсваме от работа...".

"След това казах на Моуриньо: Сериозно ли? Наранен съм. Тук тренирам три пъти в деня. Ти кой си мислиш, че съм? За мен беше нещо ново да имам проблеми с треньора", добави още Погба.

Когато Специалния беше начело на "червените дяволи", отношенията му с полузащитника напълно се разпаднаха заради поредица от проблеми между двамата.

Последният мач на бившия мениджър на Челси беше загуба от Ливърпул, където Погба беше оставен изцяло на пейката, тъй като Моу не е смятал, че той може да промени играта по някакъв начин.

В края на 2018 година Жозе Моуриньо бе уволнен от поста старши треньор на Манчестър Юнайтед. Пол Погба пък си тръгна от "Олд Трафорд" през изминалото лято, преминавайки обратно в Ювентус, където по неговите думи "винаги се е чувствал желан".

Ето я и снимката, скарала Моу и Погба:

ВИЖТЕ ОЩЕ: В Бразилия спрягат Моуриньо за селекционер на "Селесао"?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички