Андреа Пирло за работата с Роналдо в Ювентус: Бе лесно, но футболът се променя, възрастта също


Андреа Пирло за работата с Роналдо в Ювентус: Бе лесно, но футболът се променя, възрастта също
Снимка: Getty Images/Guliver

926 0

Легендарният италианец Андреа Пирло даде обширно интервю за британското издание Daily Mail. Една от темите, които коментира, бе за това какво е да работиш с Кристиано Роналдо. Припомняме, че италианецът бе старши треньор на Ювентус, докато португалецът бе там.

Пирло призна, че не е имал проблеми и че лесно се работи с такъв професионалист. Отличи Кристиано като добър човек, но и намекна, че футболната му възраст напредва, което неминуемо е фактор.

"За мен бе много лесно да работя с него. Той е добър човек, голям професионалист. Искаше да играе всеки мач, да вкарва попадения всеки мач. Нямахме никакви проблеми, но футболът се променя многобързо. Възрастта също" - призна Пирло.

За завършек по темата бившият футболист на Милан и Ювентус обобщи: "Може и да е имал проблем с друг отбор, но за мен това бе добър и приятен опит".

Преди часове пък Кристиано избухна за Ал Насър с цели четири попадения в един двубой. Вижте кога преди това бе последният случай, в който Роналдо вкарва 4 гола в един мач (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички