Кристиано Роналдо откри "19 милиона причини", за да даде Ювентус на съд


Кристиано Роналдо откри "19 милиона причини", за да даде Ювентус на съд
Снимка: Getty Images/Guliver

1336 0

Кристиано Роналдо е взел решението да заведе дело срещу бившия си тим Ювентус поради неизплатени възнаграждения, информира медията на Ботуша "Gazzetta dello Sport". Става дума за заплати, които той се е съгласил да му бъдат отложени поради кризата с пандемията COVID-19.

"19 милиона причини..."

Според гореспоменатото издание става дума за сума в размера на 19,9 милиона евро, които Роналдо настоява да му бъдат изплатени. Той защитаваше цветовете на Ювентус в периода между 2018 и 2021 година, преди да осъществи трансфер и да се завърне в Манчестър Юнайтед.

Роналдо е изискал нужната документация от съда в Торино, за да стартира своето дело. В същото време главоболията за управата на "бианконерите" се увеличиха с още 1, тъй като легендата на клуба - Леонардо Бонучи, също съди "старата госпожа", защото от тима не са му осигурили нужните условия за тренировки, в които да поддържа формата си.

Наскоро се появиха информации, че и Пауло Дибала има намерение да съди бившия си клуб, но стана ясно, че той е постигнал споразумение с ръководството за трите милиона, които Юве му дължи.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Леонардо Бонучи разобличи Ювентус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички