Лионел Меси или Кристиано Роналдо? Мбапе с изненадващ завой в позицията си за двете легенди (ВИДЕО)


Лионел Меси или Кристиано Роналдо? Мбапе с изненадващ завой в позицията си за двете легенди (ВИДЕО)
Снимка: Getty images

3486 0

През годините се създаде силното впечатление относно възхищението на Килиан Мбапе към Кристиано Роналдо. Това се случи най-вече благодарение на известната снимка на стаята на френския нападател, пълно със снимки, плакати и статии, представящи легендарния португалски футболист.

Меси или Роналдо? Изборът на Мбапе

Сега нападателят на Пари Сен Жермен обаче изглежда, че леко е променил възгледите си и коментира вечния дебат за това кой е по-велик измежду Роналдо и Лионел Меси.  Чрез видео на живо световният шампион на Русия от 2018 г. заяви сегашната си позиция.

"Обичам Кристиано и бях негов голям фен, когато бях млад, но започнах да научавам, че Меси е много добър. Когато си голям фен на Кристиано, не виждаш колко добър е Меси, защото го обичаш. Но пораснах и харесвам и двамата", сподели Мбапе.

Френският нападател споделяше съблекалня с родения в Росарио нападател в продължение на два сезона. Очевидно съвместният живот на и извън терена с легендарния бивш играч на Барселона е оформил възгледа на Мбапе за Меси. Въпреки възхищението на френския нападател към аржентинеца, имаше много слухове за сложни отношения между двамата играчи в Париж.

Ангажиментите с националните отбори

В първи прозорец за мачове на националния отбор за настоящия сезон Мбапе, Меси и Кристиано изиграха по един мач с националните си отбори, но пропуснаха втория от тях. Французинът игра срещу Ирландия, но не и срещу Германия. Аржентинецът беше срещу Еквадор, но отсъстваше в Боливия. А португалецът игра срещу Словакия, но не можа вземе участие в головия празник срещу Люксембург. Притеснителната новина за ПСЖ е, че Мбапе получи контузия и заради това не игра срещу Германия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички