"Най-голямото унижение": Италианската легенда Леонардо Бонучи разобличи Ювентус


"Най-голямото унижение": Италианската легенда Леонардо Бонучи разобличи Ювентус
Снимка: Getty Images

1748 0

Легендата на Ювентус и италианския футбол - Леонардо Бонучи, изля душата си след раздялата с "бианконерите" това лято. Централният защитник разтрогна с тима след края на сезона.

Ново начало

Той бързо си намери нов отбор в лицето на Юнион Берлин. Въпреки това, европейският шампион от 2020-та година не е забравил отношението спрямо себе си от клуба, на който отдаде 13 години от живота си.

Пред "Mediaset" той разкри, че треньорът Масимилиано Алегри е говорил лъжи пред широката футболна общественост. Освен това, обвини "старата госпожа" в скандални действия.

Скандални разкрития

"Треньорът на Ювентус съобщи няколко фалшиви истории. Не е вярно, че клубът ме е уведомил преди месеци - през октомври и февруари, за желанието им да се разделят с мен", започна Бонучи и продължи.

"През май казах на ръководството на Ювентус, че съм готов да остана, дори като 5/6-а опция, за да помогна на всичките млади играчи. Шефовете единствено ме уведомиха на 13-ти юли, че съм вън от проекта. 

Това беше най-голямото унижение, което съм претърпявал. Усетих нещо, когато прочетох във вестниците, че вече няма да съм част от състава на Ювентус и че моето присъствие ще попречи на развитието на отбора.

Това беше унижението, което претърпях след повече от 500 мача с 'бианконерите'. Всички ми показаха подкрепа за неуважителното отношение на клуба", завърши Леонардо Бонучи.

Бранителят същевременно се готви и да съди италианския колос.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички