Конте иска свой любимец в Интер


Конте иска свой любимец в Интер
Снимка: Guliver/GettyImages

2181 0

Наставникът на Интер Антонио Конте е определил Н‘голо Канте, Артуро Видал и Емерсон Палмиери като основните си трансферни цели за следващия сезон. Италианският треньор на няколко пъти се оплака от липса на опит в състава, като заяви, че това е основната причина за грешните стъпки на отбора му в последно време.

„Нерадзурите“ загубиха 20 точки от водеща позиция в Серия А през този сезон и в момента заемат 4-тото място в първенството на Италия. Според „Гадзета дело Спорт“ Конте е пожелал от ръководството на Интер да му осигури подписа на халфа на Челси Н‘голо Канте. 29-годишният французин е изиграл 27 мача за тима на Франк Лампард през този сезон, като има отбелязани 3 гола. Канте изигра 89 срещи под ръководството на Конте на „Стамфорд бридж“ в рамките на два сезона и сега италианският мениджър иска двамата да се съберат отново в Милано.

Друга опция за халфовата линия на Интер е Артуро Видал, чийто договор с Барселона изтича през лятото на следващата година. Шефовете на „нерадзурите“ обаче не са склонни да платят 20 милиона евро за играч, който наскоро навърши 33 години. Интер преследва и още един играч на Челси – Емерсон Палмиери, който е оценяван на 20 милиона евро. А ето как Антонио Конте е успял да убеди едно от новите попълнения на Интер да подпише с тима.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички