Агентът на Хакими: Конте му звънеше постоянно, а Зидан - нито веднъж


Агентът на Хакими: Конте му звънеше постоянно, а Зидан - нито веднъж
Снимка: Getty Images/Guliver

1019 0

Алехандро Камано, агентът на защитника Ашраф Хакими, разясни защо клиентът му премина от Реал Мадрид в Интер. Испанецът с марокански корени е в школата на Реал от 2006 година, но изкара последните два сезона под наем в Борусия (Дортмунд). Преди броени дни 21-годишният Хакими премина в Интер.

"Зинедин Зидан е причината за трансфера на Хакими в Интер. Той трябва да обясни защо никога не позвъни на играча. Не мисля, че завръщане в Реал би било уместно, предвид присъствието на играч като Дани Карвахал. Но съм сигурен, че Хакими има светло бъдеще след тази крачка напред", коментира Камано, цитиран от мароканския вестник "Al Mountakhab".

"Треньорът (Конте, бел.ред.) беше в постоянен контакт с Хакими, говори с него за клубния проект, след което ние решихме да отидем в Интер. Мисля, че когато треньор от най-високо ниво като Конте се свързва с вас и иска да ви види в състава си, това е доказателство, че вие сте важна част от плановете му", допълва агентът. А как той си взе 'довиждане" с Реал вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички