Късен гол на Верона остави Интер извън топ 3 в Серия А


Късен гол на Верона остави Интер извън топ 3 в Серия А
Снимка: Getty Images/Guliver

1224 0

Италианският гранд Интер не успя да победи Верона след равенство 2:2 като гост в мач от 31-вия кръг на Серия А. "Нерадзурите" изоставаха в резултата, стигнаха до пълен обрат в двубоя, но късно допуснат гол ги лиши от победата.

Домакините откриха резултата след само две минути игра. Федерико Димарко изведе Дарко Лазович по левия фланг, след което сръбският футболист нахлу в наказателното поле на Интер и се разписа. Отговорът на "нерадзурите" дойде едва в началото на втората част, когато Ромелу Лукаку уцели греда, но при добавката Антонио Кандрева изравни.

Шест минути по-късно Интер се добра до пълен обрат в мача, като в основата на гола отново бе Кандрева. Попадението обаче бе записано като автогол на Федерико Димарко. Читири минути преди края на мача Верона стигна до ново изравняване на резултата, след като Амир Рахмани намери в наказателното поле Мигел Велос, който с прецизен удар се разписа.

По този начин Интер изпусна третото си място в Серия А, отстъпвайки на Аталанта. "Нерадзурите" заемат четвърта позиция с 65 пункта - на точка от бергамаските. Верона пък е на девета позиция с 43 точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички