Надежда за Барселона - все пак може да привлече мечтания футболист


Надежда за Барселона - все пак може да привлече мечтания футболист
Снимка: Getty Images/Guliver

1678 0

Изглежда, че Барселона може да стигне до "пробив" в опитите си да привлече голямата си трансферна цел - Лаутаро Мартинес. За това обаче нямат особена заслуга каталунците, а самият играч. От Интер са готови да се разделят с него и за сумата срещу 90 млн. евро, тъй като аржентинецът отчаяно искал да отиде на "Камп Ноу".

Въпреки че освобождаващата клауза на Мартинес е 110 млн. евро, то "нерадзурите" вече са готови да преговарят. Според Corrire della Sera италианският тим в момента иска с 20 млн. евро по-малко, а от Барса пък настояват да включат свой играч, с който още повече да намалят сумата, която да платят.

Фактът, че Мартинес е показал желание да напусне е накарал от Интер да преосмисли стратегията си. От началото от клуба нямаха никакво намерение да отстъпват и се надяваха по този начин да задържат играча си. За Барселона пък аржентинецът е най-голямата трансферна цел това лято, тъй като в него виждат дългосрочен заместник на Луис Суарес. А кой може пък да се окаже заместникът на Лаутаро в Интер - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички