PalmsBet дава предимство на Интер при гостуването на Верона


PalmsBet дава предимство на Интер при гостуването на Верона
Снимка: Getty Images/Guliver

859 0

В четвъртък отборът на Интер гостува на тима на Верона в среща от 31-вия кръг на италианската Серия "А". Срещата ще се проведе от 22:45 ч. на 'Стадио Марк'Антонио Бентегоди' като в букмейкъра Палмс Бет може да залагате на успех на Интер на 1.76 коефициент - "нерадзурите" са фаворити в срещата. Коефициентът за успех на Верона е 4.43, докато ставката за знак Х е 4.12. Ако разгледаме други интересни опции за залози за тази интригуваща среща, то Двата отбора да отбележат гол е с 1.56 коефициент, а над 2.5 гола в мача е 1.83 коеф.

Интер влиза в тази среща след много неприятна домакинска загуба с 1:2 от Болоня в неделя. "Нерадзурите" имаха аванс от 1:0 до 74-ата минута и бяха с човек повече, но загубиха на собствения си стадион. Това бе трето поражение за тима на Антонио Конте в изминалите 7 срещи. Ако другите загуби може да бъдат оправдани, тъй като бяха от Ювентус и Лацио, то за поражението от Болоня няма оправдания. Футболистите на Антонио Конте просто загубиха концентрация в последните 15 минути на мача и това няма как да се случва, ако отборът иска да има шампионски амбиции. "Синьо-черните" вече изостават с цели 11 точки от лидера Ювентус и са на 4 пункта зад втория Лацио.

Отборът на Интер се представя силно на чужд терен в Серия "А" и е спечелил 71% от гостуванията си този сезон. Тимът на Конте е вкарал средно по 2 гола на мач и PalmsBet очаква Интер да отбележи във Верона, тъй като коефициентът за над 0.5 гола на "синьо-черните" е 1.18. За по-смелите играчи има и опци за над 1.5 гола и над 2.5 гола на Интер при доста по-добри коефициенти. В последната си визита Интер вкара 2 попадения при успеха с 2:1 над Парма на 28 юни. Нападателите на тима Лукаку и Лаутаро ще се стремят да добавят още голове на сметката си този четвъртък, като към момента те имат съответно 20 и 12 попадения в Серия "А" през тази кампания.

Отборът на Верона прави много силен сезон и има шансове да се класира за турнира Лига Европа. Домакините са на 6-ото място във временното подреждане с актив от 42 точки като са на 6 пункта зад шестия Наполи. Разбира се победата над Интер ще бъде трудно постижима, но тя ще даде големи шансове на тима за класиране в Топ 6. Верона допусна много неприятна загуба в миналия кръг от 19-ия в класирането Бреша с 0:2, а преди това надигра Парма с 3:2 у дома. В последните си пет мача в лигата, Верона има 2 победи, 2 загуби и 1 равенство. На собствен терен отборът е спечелил 53% от двубоите си, но Палмсбет дава висок коефициент за успех на Верона в предстоящото домакинство, тъй като посрещат отбор от топ 3 на класирането.Верона е вкарал средно по 1.47 гола на мач у дома, така че е доста възможно да намери мрежата срещу "нерадзурите". Предлаганият коефициент в palmsbet за Верона да вкара поне един гол в двубоя е 1.44.

Тимът на Интер спечели доста трудно първия шампионатен мач срещу Верона за този сезон с резултат 2:1 на 9 ноември 2019 г. Това бе трети пореден успех за "нерадзурите" срещу този опонент. В изминалите 4 мача пък винаги имаше поне три отбелязани гола, така че е доста вероятно да се получи резултатен двубой на 'Стадио Марк'Антонио Бентегоди'. Иначе Верона няма успех в изминалите девет мача срещу Интер, тъй като "нерадзурите" са спечелили седем от тях при две равенства.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички