Антонио Конте посочи кой е един от най-добрите играчи, които е ръководил


Антонио Конте посочи кой е един от най-добрите играчи, които е ръководил
Снимка: Gulliver/GettyImages

1307 0

Бившият треньор на Челси Антонио Конте определи Н‘голо Канте като един от най-добрите играчи, на които е бил треньор. Канте беше един от първите футболисти, които Конте взе на „Стамфорд бридж“, като „сините“ похарчиха 32 милиона паунда, за да вземат халфа от Лестър през лятото на 2016-та година.

Световният шампион с Франция изигра 164 мача във всички турнири за Челси, в които успя да вкара 11 гола, като спечели Висшата лига, ФА Къп и Лига Европа със синята фланелка. Според Конте присъствието на Канте е правело така, че все едно Челси са били с 12 души на терена. „По мое мнение той може да играе на всяка позиция в халфовата линия. Говорим за невероятен, за топ играч. Той е страхотен с и без топката. Когато имаш Н‘голо в отбора си, смяташ, че играеш с един човек повече. Можеш да видиш усмивката на лицето му всеки ден. Той е много позитивен човек. Той е един от най-добрите играчи, които съм имал в кариерата си на треньор“, заяви Антонио Конте пред „Скай Спортс“.

Настоящият треньор на Интер изкара два сезона в тима Челси между 2016-та и 2018-та година. По време на престоя си в тима той спечели титлата във Висшата лига и ФА Къп с отбора от Западен Лондон. А ето кой бивш футболист на Челси се изказа негативно за Антонио Конте.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички