Жозе Моуриньо отново се заяде с Лацио, те му отвърнаха


Жозе Моуриньо отново се заяде с Лацио, те му отвърнаха
Снимка: Gulliver/GettyImages

1700 0

Лацио не остана длъжен на нападките на Жозе Моуриньо, който обвини градския си съперник, че са победили Специя с късен гол от засада в мач от Серия А. Българинът Петко Христов се отличи с гол и асистенция за състава на гостите.

Португалецът беше ядосан след вчерашното равенство 0:0 на Рома срещу Болоня, а по време на пресконференцията след двубоя спомена "бианкочелестите", обвинявайки ги, че са си осигурили успеха с 4:3 над Специя с нередовно попадение.

"Друго нещо, което никога не се променя, е, че преди 22 години можеше да спечелиш мач с гол, който не е отсъден, и можеш да го направиш и днес. Вчера един отбор спечели мач с попадение, което беше неправилно зачетено заради засада", бяха думите на Моуриньо.

От "Римските орли" излязоха с изявление, което бе публикувано сутринта на официалния сайт на клуба.

"Лацио вярва, че ценностите се доказват на терена, а не по телевизията. Лацио никога няма да бъде оправдание за някой друг или изкупителна жертва и ще предприеме нужните действия.

Въпреки необходимостта да се развие имиджът на италианския футбол, някои герои са се вкопчили в обвиненията към VAR и съдиите и твърде много пъти не проявяват уважение към останалите отбори", се казва в позицията.

Междувременно в края на миналия месец Жозе Моуриньо  се изказа остро срещу съдиите в Серия А.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички