Жозе Моуриньо отново роптае: Хваща ме срам от съдиите в Серия А


Жозе Моуриньо отново роптае: Хваща ме срам от съдиите в Серия А
Снимка: Getty Images

1312 0

Наставникът на Рома Жозе Моуриньо за пореден път не спести критиките си към съдийството след равенството 1:1 с Наполи в мач от 33-я кръг на Серия А. "Джалоросите" изостанаха в резултата само след 11 минути игра чрез дузпа на Лоренцо Инсине, която беше отсъдена с помощта на ВАР.

Дълбоко в добавеното време изразвнителното попадение за Рома отбеляза Стефан Ел Шарауи, който влезе като резерва.  

"Празнувах, защото изглеждаше невъзможно по време на този мач да излезем оттук с положителен резултат. Екипът ми беше фантастичен тази вечер. След мача в четвъртък в Лигата на конференциите този сблъсък приличаше на изкачване на Еверест.

Демонстрирахме качествена игра, характер, невероятна физическа подготовка психическа сила и се справихме. Искахме повече, но постигнахме това, което беше възможно", каза португалецът.

Той коментира и съдийските отсъждания в двубоя, които според него са били спорни.

"Прочетох някъде, че лигата ще бъде решена, ако реферите допуснат грешки срещу тримата претенденти за Скудетото. Аз казвам, че първенството може да бъде предрешено и ако има грешки в полза на отборите, които се борят за титлата .

Понякога ме хваща срам да стоя близо до съдиите. Трябва да се отнасят с по-голямо уважение", завърши треньорът на Рома. A ето как Жозе Моуриньо си спечели уважението на феновете.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички