Интер ще направи всичко възможно да задържи своя звезда въпреки силния интерес от Челси


Интер ще направи всичко възможно да задържи своя звезда въпреки силния интерес от Челси
Снимка: Getty Images

1629 0

Интер ще се опита да задържи една от големите си звезди Иван Перишич, чийто контракт изтича в края на юни. На "нерадзурите" навярно ще им бъде доста трудно, тъй като интерес към хърватина има от английския гранд Челси.

Перишич не остана никак доволен от последната оферта, която получи от Интер, а това допълнително засили интереса на Челси. Изпълнителният директор на италианския отбор Бепе Марота обаче успокои до някаква степен феновете, че клубът може и да успее да задържи техния любимец.

"Когато сезонът приключи ще се обсъди всичко около отбора, включително бъдещето на Перишич, който е безспорно един от най-талантливите ни играчи", заяви Марота.

"Ще седнем заедно с него и представителите му и ще намерим решение на този казус, но определено искаме да го задържим в Милано"

В остатъка от изявлението си италианецът коментира и битката в Серия А през кампанията.

"Това е много вълнуващ сезон в Серия А и от това може да спечели целият италиански футбол. Ние продължаваме да действаме по план. Ако те [Милан] се справят по-добре, браво, но няма да се дадем току-така", завърши директорът на Интер.

Самият Иван Перишич е в Интер от сезон 2015/16 година. До момента е изиграл 253 мача, в които се е разписал 54 пъти и направил 49 асистенции във всички турнири. Хърватинът навярно е готов за промяна и ще разгледа опциите пред себе си това лято.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво е направил мениджъра на Милан по време на мач на Интер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички