Лаутаро Мартинес и Интер мечтаят за всички трофеи през сезона, след като излъгаха Ювентус за Купата на Италия


Лаутаро Мартинес и Интер мечтаят за всички трофеи през сезона, след като излъгаха Ювентус за Купата на Италия
Снимка: Getty Images/Guliver

1826 0

Нападателят на Интер Лаутаро Мартинес мечтае да спечели всички трофеи със "змията" през сезона, след като вдигна Купата на Италия през изминалата вечер.

"Искаме да спечелим всички трофеи, да дадем всичко от себе си и да постигнем мечтаните резултати. Това ще бъде решено в детайли, защото всеки момент може да бъде решаващ. Манталитетът и подходът са от решаващо значение", заяви аржентинецът  пред Sport Mediaset.

"Нерадзурите" спечелиха местната купа за първи път от 11 години, след като надвиха Ювентус с 4:2. Срещата бе феноменална, а привържениците станаха свидетели на два обрата. Барела изведе символичните гости още в 6-ата минута, но "старата госпожа" направи пълен обрат, докато Чалханоглу не изравни от дузпа в края на редовното време. В продълженията хърватският национал и любимец на половин Милано Иван Перишич шокира Ювентус с гол от наказателен удар и невероятен шут от дистанция.

Междувременно героят Перишич е с изтичащ договор, но самият той изяви желанието си да остане в тима пред Sky Sports, а в следващите дни се очакват преговори между екипа му и ръководсвото на отбора.

В първенството Интер изостава с 2 точки от лидера Милан два кръга преди края на кампанията, а в мача за Суперкупата "нерадзурите" ще се изправят срещу "росонерите" или "зебрите".

Вижте как се разви дербито между Ювентус и Интер!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички