Интер победи Каляри и ще диша до последно във врата на Милан


Интер победи Каляри и ще диша до последно във врата на Милан
Снимка: Getty Images

2467 0

Интер победи Каляри с 3:1 като гост в мач от 37-ия кръг от италианската Серия А. Дермиан откри резултата в 25', а два гола добави Лаутаро Мартинес. За домакините се разписа Хараламбос Ликоянис в 53'.

Интер започна по-настоятелно срещата, като в 12' гол на Шкриниар бе отменен заради игра с ръка в нападение. Само 10-ина минути по-късно Матео Дермиан засече центриране с глава и откри резултата. 

6 минути след началото на втората част Лаутаро Мартинес достигна до прецизно извеждащо подаване на Николо Барела, преди да отправи неспасяем удар от границата на наказателното поле. 

Гръцкият нападател на Кадис се разписа за 1:2 само две минути след това, връщайки шансовете на домакините за нещо повече в срещата. Все пак надежда за Каляри нямаше, след като в 84' отново Мартинес направи разликата два гола за Интер след асистенция на Роберто Галярдини. 

Загубата на домакините означава, че те се намират на 18-то място в класирането и само задължителна победа срещу изпадналия Венеция може да им запази мястото в Серия А. 

Интер, от своя страна, продължават да гонят Милан за шампионската титла, като освен задължителна победа срещу Сампдория в последния кръг, ще трябва да се надяват и на издънка на Милан срещу Сасуоло.

Развръзката в Серия А можете да следите в SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички