Интер няма намерение да задържа Алексис Санчес


Интер няма намерение да задържа Алексис Санчес
Снимка: Getty Images/Guliver

3852 0

Алексис Санчес ще напусне Интер през лятото. Ако няма някакъв изненадващ и неочакван обрат на събитията, чилиецът ще се върне обратно в тима на Манчестър Юнайтед през следващия сезон. Новината съобщава италианският журналист Фабрицио Романо.

Атакуващият футболист бива преследван от контузии, които лимитират сериозно участието му със синьо-черната фланелка. Освен това евентуален негов трансфер за постоянно на „Джузепе Меаца“ би излезнал доста скъпо на Интер, тъй като в момента тима плаща само част от месечното му възнаграждение. „Нерадзурите“ най-вероятно ще се сбогуват с нападателя, след като не останаха особено доволни от периода му под наем в клуба. Напускането на Алексис Санчес означава, че Интер със сигурност ще търсят нов нападател на трансферния пазар.

Много неща в нападението на „нерадзурите“ зависят от евентуалното напускане на Лаутаро Мартинес в посока Барселона и от връщането на Мауро Икарди от периода му под наем в Пари Сен Жермен. Със сигурност през септември атаката на тима на Конте ще изглежда по съвсем различен начин. А ето кой може да е един от новите нападатели на "Джузепе Меаца" през следващия сезон.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички