Солскяер: Алексис Санчес ще ви докаже, че грешите


Солскяер: Алексис Санчес ще ви докаже, че грешите
Снимка: Getty Images/Guliver

2146 0

Чилийският нападател на Манчестър Юнайтед Алексис Санчес ще се завърне в тима през лятото след едногодишен престой под наем в Интер. 31-годишният офанзивен футболист пристигна на „Олд Трафорд“ през януари 2018-та и отбеляза 5 гола в 45 срещи с екипа на отбора.

Въпреки затрудненията си през 18-те месеца, в които бе част от тима на Манчестър Юнайтед, наставникът на отбора Оле Гунар Солскяер смята, че бившият голмайстор на Арсенал все още има какво да покаже с червената фланелка. „Алексис ще се завърне идното лято и ще докаже на всички ви, че грешите“, заяви норвежкият специалист. Алексис Санчес е най-скъпоплатеният футболист на „червените дяволи“, след като печели около 400 хиляди паунда на седмица. Въпреки почти нулевия му принос за Манчестър Юнайед след трансфера си на „Олд Трафорд“ бившият футболист на Арсенал и Барселона не съжалява за избора си да премине в тима.

През настоящата кампания Алексис Санчес е преследван от контузии, които лимитират сериозно изявите му за Интер. Той е играл едва 7 пъти за „нерадзурите“, като е отбелязал и един гол. А ето каква е вероятността на "Олд Трафорд" да няма нови попълнения през зимата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички