Нов сериозен "играч" влезе в битката за Обамеянг


Нов сериозен "играч" влезе в битката за Обамеянг
Снимка: Gulliver/GettyImages

1887 0

Треньорът на Интер Антонио Конте включи капитана на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг в списъка си с трансферни цели за лятото, съобщи "Daily Mirror". След края на този сезон "нерадзурите" вероятно ще останат без двама атакуващи играчи - Алексис Санчес може би ще се върне в Манчестър Юнайтед, а Лаутаро Мартинес е желан от Барселона и Реал Мадрид.

В трудната ситуация Конте е насочил вниманието си към Обемаянг, на когото след края на тази кампания ще му остават само 12 месеца до края на контракта с 'артилеристите".

Арсенал почти сигурно няма да намери място в Шампионска лига за следващия сезон и на клуба ще бъде трудно да уговори габонеца да преподпише. Заради това ще се наложи да го продаде. Обамеянг вече отхвърли едно предложение на Арсенал за нов контракт с годишна заплата от 350 000 паунда седмично. В залеза на своята кариера 30-годишният нападател е твърдо решен да се бори за трофеи и отново да играе в Шампионска лига. А кои други футболисти, според слуховете, искат да напуснат "топчиите" вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички