Кризата с Рашфорд подсети Юнайтед за Санчес - ще го отзоват ли от Интер?


Кризата с Рашфорд подсети Юнайтед за Санчес - ще го отзоват ли от Интер?
Снимка: Getty Images/Guliver

4229 0

Манчестър Юнайтед закъса в атака след контузията на Маркъс Рашфорд в гърба. На "Олд Трафорд" започнаха да обмислят варианти как да се справят с проблема, тъй като английският национал ще отсъства от игра между месец и половина и три месеца.

Според медии в Англия, треньорският щаб е обмислял дори да си върне Алексис Санчес, който играе под наем в Интер. Все пак, английският гранд плаща голяма част от заплатата на нападателя. Това обаче няма как да се случи, тъй като се е оказало, че от Юнайтед не са включили в договора на чилиеца опция за предсрочно прекратяване на периода му под наем в Милано.

Липсата на Рашфорд заплашва шансовете на "червените дяволи" да спечелят битката си през сезона за влизане в топ 4, тъй като 22-годишната звезда е вкарал 19 гола за тима във всички турнири през кампанията. По всичко личи, че Санчес ще остане в Интер до края на сезона, а в Юнайтед вече мислят други варианти.

Един от тях е привличането на Единсон Кавани от Пари Сен Жермен. Според Manchester Evening News обаче френският клуб иска 25 милиона евро за уругваеца. Кавани е на 32 години и договорът му с парижани изтича в края на сезона. А кой мечтан играч за Юнайтед може да бъде отмъкнат от Сити вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички