Бивш нападател на Интер иска Алексис Санчес да остане в тима


Бивш нападател на Интер иска Алексис Санчес да остане в тима
Снимка: Getty Images/Guliver

1810 0

Бившият нападател на Интер Иван Саморано се надява, че сънародникът му Алексис Санчес ще остане в клуба и през следващия сезон. Бившият реализатор на отбора иска да види и друг чилиец, който да облече синьо-черната фланелка в лицето на Артуро Видал.

Саморано даде интервю пред радио „Кооператива“ за вижданията си относно бъдещето на Интер. „Най-важното нещо е, че Алексис Санчес се наслаждава на футбола в момента. Защото през последните години когато той навлезеше във форма, се контузваше. Той не игра много в Манчестър и това означаваше, че той пристигна в новия си отбор не напълно здрав. Ще се радвам, ако Санчес остане в Интер. През юни има вероятност той да получи възможността да играе с още един чилиец.“

„Оптимист съм за бъдещето на Интер с двама чилийци в състава си през следващия сезон. Всички знаем какво представлява Артуро Видал за Антонио Конте и съм сигурен, че през юни клубът ще засили опитите си да го вземе от Барселона. Феновете на Интер ще бъдат много щастливи да имат Артуро в състава си“, каза Иван Саморано. А ето какво каза бившият наставник на Алексис Санчес Оле Гунар Солскяер по негов адрес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички