„Затворниците“ в големите отбори


„Затворниците“ в големите отбори
Снимка: Getty Images/Gulliver

3779 0

В последните часове на януарския трансферен прозорец се заговори за евентуално завръщане на Гарет Бейл в Тотнъм. Крилото на Реал Мадрид е един от футболистите, които нямат търпение да напуснат настоящия си клуб. Уелската суперзвезда обаче не е единственият футболист в голям отбор, който има сериозно желание да си тръгне от тима в близко бъдеще. Компания му правят редица елитни футболисти, вижте кои са те.

Неймар:

При Неймар ситуацията е доста абсурдна – преди няколко години той форсира огромен трансфер от Барселона в Пари Сен Жермен, а сега прави всичко възможно да се върне там, откъдето дойде. Бразилецът се присъедини към парижани за 222 милиона евро през лятото на 2017-та, но от повече от половин година търси начин да се върне при каталунците. Той е склонен дори да приеме намаление на заплатата в бившия си тим, но проблемът е, че катарските собственици на ПСЖ надали ще го пуснат за по-малко от 200 милиона евро.

Пол Погба:

Футболист с изключителни футболни качества, който обаче сякаш не може да се впише в Манчестър Юнайтед. Погба не е щастлив в Юнайтед. Той искаше да направи всико възможно, за да се превърне в основна фигура на „Олд Трафорд“, но в момента той просто иска да напусне. Реал Мадрид изглежда най-очакваната следваща дестинация на френския халф, като се очаква трансферът да бъде на стойност около 100 милиона паунда.

Филипе Коутиньо:

Нищо за Филипе Коутиньо не върви, след като напусна Ливърпул. Бразилецът напусна „Анфилд“, за да премине в Барселона срещу 142 милиона паунда, но само 18 месеца по-късно бе отдаден под наем в Байерн Мюнхен. Въпреки че Коутиньо със сигурност се радва да бъде далеч от „Камп Ноу“, не е ясно все още дали баварците ще решат да го задържат в редиците си, след като от Барселона искат 120 милиона евро за бившия си играч. Тъй че за момента бъдещето на бразилския национал остава неясно.

Алексис Санчес:

Имаше доза успокоение в Манчестър Юнайтед, когато Алексис Санчес реши да напусне в посока Интер през лятото. Както феновете на „червените дяволи“, така и самият играч бяха доволни. Все още не се знае какво ще е бъдещето на чилиеца през лятото. Той е един от играчите с най-голяма заплата в клуба и от Юнайтед се надяват да му намерят купувач. В същото време обаче треньорът Оле Гунар Солскяер направи интересни коментари за Санчес, като загатна, че може футболистът може да се върне на „Олд Трафорд“ през лятото.

Месут Йозил:

Много от феновете на Арсенал вече не желаят Йозил в тима. Той взима цели 350 хиляди паунда на седмица и дава доста малко в замяна. Бившият немски национал не е вкарвал гол за отбора от миналия април и участията му с червената фланелка са ограничени. Самият Йозил не напира да напусне клуба, тъй като знае, че вече е в напреднала възраст и не са много отборите, които биха го желали в редиците си, като основният интерес идва от САЩ и Турция.

А ето какво мисли Коутиньо за напускането си на Ливърпул.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички