Руски треньор: След коронавируса Дибала може никога да не върне нивото си


Руски треньор: След коронавируса Дибала може никога да не върне нивото си
Снимка: Getty Images/Guliver

1706 0

Треньорът на руския Рубин - Леонид Слуцкий, направи притеснително изказване относно звездата на Ювентус Пауло Дибала. Наставникът, работил с Георги Миланов в ЦСКА (Москва), заяви, че допуска аржентинецът никога да не може да играе на предишното ниво, след като се разболя от коронавирус. Припомняме, че нападателят се бори с коварния вирус около 2 месеца.

"Най-вероятно коронавирусът е заплаха за цялата кариера на преболедувалия го футболист. Вашият любим Дибала, след всичко това, не съм сигурен дали ще може да се възстанови. Във футбола има болести - същата, например, пневмония, ако футболистът я е прекарал в детството, това винаги силно намалява общата му скорост. Издръжливостта пада с поне 10%", коментира Слуцкий, цитиран от sports.ru.

"Все още никой не знае, защото вирусът не е проучен, но има подозрения, че за футболистите, боледували от коронавирус, това може да окаже влияние върху цялата им кариера", допълни руският треньор. А с какви симптоми на болестта се сблъска Дибала вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички