Челси предлага Тимо Вернер на Ювентус и Милан


Челси предлага Тимо Вернер на Ювентус и Милан
Снимка: Getty Images

4200 0

По всичко личи, че нападателят на Челси - Тимо Вернер, ще си тръгне от Острова това лято. Европейският шампион е предложил звездата си на италианските грандове Ювентус и Милан.

Агентът на германеца Волкер Щрут е пътувал до Италия по-рано тази седмица и се е срещнал с представители на двата италиански клуба, информира английската медия The Express. Освен тях, Щрут е отделил време и на хора от тима на Аталанта, но фаворити за подписа на Вернер остават Юве и Милан.

26-годишният футболист определено не сбъдна големите очаквания на привържениците на Челси. Франк Лампард привлече Вернер от отбора на Лайпциг за сумата от 55 милиона евро през лятото на 2020 година. По-късно след идването на Томас Тухел начело, мнозина се надяваха, че германецът ще успее да вдъхнови нападателя и ще му покаже правилния път към връщането на головата му форма от Бундеслигата – това обаче така и не се случи.

След като стана ясно, че Пауло Дибала ще си тръгне от Торино, Ювентус са в търсене на негов заместник и навярно виждат такъв във Вернер. Отборът на Милан също няма да откаже услугите на играча, както и скоростта, която той ще донесе в атака.

До момента за Челси Вернер има изиграни 81 мача във всички турнири с едва 19 отбелязани попадения. Напоследък не получава игрово време и се предполага, че е готов да разгледа опциите пред себе си за продължаване на кариерата си другаде. Въпреки лошата си форма най-вероятно Вернер ще присъства в групата на „сините“ за мегасблъсъка с Реал Мадрид от Шампионска лига в сряда вечер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички