Звездата на Ювентус Душан Влахович с комична симулация срещу Интер (ВИДЕО)


Звездата на Ювентус Душан Влахович с комична симулация срещу Интер (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3869 0

Душан Влахович и неговият Ювентус бързо ще искат да забравят неделната вечер в Торино. Интер до голяма степен приземи мечтите на "бианконерите" за трофей в Серия А и продължава похода си в борбата за първото място, намирайки се на 3 точки зад първия Милан. "Нерадзурите" победиха с минималното 1:0, а точен за тях бе Хакан Чалханоглу от дузпа в добавените минути на първото полувреме.

Феновете на "старата госпожа" възлагаха надеждите си на новия си любимец в лицето на Душан Влахович, който обаче бе напълно неутрализиран от словашкия защитник на гостите Милан Шкриняр. Вместо да оправдае очакванията на феновете си, сръбският национал "блесна" с комична изява, която обиколи мрежите. 

По време на мача футболистът на Интер - Данило Д'Амбразио, вдигна високо ръцете си с цел да жестикулира към съотборник. В този момент обаче защитникът неволно леко закачи лицето на Влахович. Още в същия момент Д'Амбразио се усети и се обърна към нападателя, протягайки ръка за извинение. Сърбинът обаче видимо бе на друго мнение. Той погледна футболиста на гостите, след което се хвана за лицето и се свлече като поразен от гръм. 

Подобни действия не бяха единични случаи преди ерата на ВАР. Именно технологията бе използвана, за да се разбере, че проблем няма и действията на бранителя са неволни. Нападателят обаче не се размина с това и стана обект на хиляди подигравки в социалните мрежи.

Халфът на "бианконерите" - Адриен Рабио, от своя страна разкритикува съдията и го обяви като 12-и играч в състава на Интер

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички