Рюдигер иска 7 милиона чисто, за да подпише с Барселона


Рюдигер иска 7 милиона чисто, за да подпише с Барселона
Снимка: Getty Images

3555 0

Барселона продължава да изучава пазара за безплатни играчи много внимателно, за да подсили новия си спортен проект. Каталунците вече получиха подписите на Андреас Кристенсен и Франк Кесие на нулева цена и миналата седмица анонсираха среща с агента на Антонио Рюдигер

По време на разговорите станаха ясни и високите изисквания на защитника: Рюдигер иска седем милиона евро на сезон, за да подпише плюс бонус за подписване, както и клауза за освобождаване.

Барса наистина търси формули, за да може да постигне по-достъпно споразумение с Рюдигер и в бъдеще ще има нова среща. Ситуацията на Челси, със санкциониран Абрамович и продаден клуб, го прави почти невъзможно да продължи в Лондон. Рюдигер е предлаган на други клубове като Байерн, Реал Мадрид или Ювентус, но не е намерил оферта, която да го удовлетворява. Каталунците знаят, че факторът време може да играе в тяхна полза, тъй като ще трябва да намали исканията си, ако не намери предложение, което отговаря на желанията му. В клуба вярват, че той ще бъде страхотно попълнение на прилична цена.

 

Междувременно Антонио Рюдигер продължава да е една от постоянните фигури в състава на Томас Тухел, като отбеляза феноменален гол за лондончани. Въпреки това "сините" отстъпиха с 1:4 на Брентфорд вчера.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички