Челси - Реал Мадрид по ТВ: Къде да гледаме суперсблъсъка в Шампионска лига?


Челси - Реал Мадрид по ТВ: Къде да гледаме суперсблъсъка в Шампионска лига?
Снимка: Getty Images

5313 0

Тази вечер английският гранд Челси приема испанския Реал Мадрид в мегадербито от 1/4-финалите на Шампионска лига през сезон 2021/22.

През миналата кампания двата тима се срещнаха на полуфиналите в този турнир - първата им среща на "Сантяго Бернабеу" завърши 1:1, а след това "сините" спечелиха с 2:0 на "Стамфорд Бридж"!

На 1/8-финалите тази година Реал имаше доста по-сложна задача, спрямо тази на Челси, в лицето на френския гранд ПСЖ с Мбапе, Меси и Неймар в своите редици. Битката във Франция завърши 1:0 за парижани, които поведоха и в Мадрид, но през второто полувреме Карим Бензема избухна с хеттрик и класира "белия балет" напред. Челси пък отстрани настоящия шампион на Франция Лил с общ резултат 4:1!

*Важно е да се отбележи, че довечера Реал Мадрид вероятно отново ще бъде без треньора си Карло Анчелоти, който не замина с отбора, тъй като се лекува от Ковид-19!

Вижте още: ТОП КОЕФИЦИЕНТИ за Челси - Реал Мадрид!

Сблъсъкът стартира в 22:00 ч. наше време и ще бъде излъчен ПРЯКО в ефира на "BTV Action". Ако нямате възможност да го гледате - проследете развоя на Челси - Реал Мадрид НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички