Челси може да се пробва за Дибала


Челси може да се пробва за Дибала
Снимка: Getty Images/Guliver

1378 0

Преговорите за нов договор на Пауло Дибала с ръководството на Ювентус са в застой и все повече се говори, че офанзивният футболист може да напусне тима през следващото лято. Отборът на Челси проявява интерес към аржентинеца и вече следи ситуацията с него на „Алианц стейдиъм“.

Дибала бе на път да напусне отбора през миналото лято, като Манчестър Юнайтед и Тотнъм се интересуваха от него. В крайна сметка той не само остана, но и бе най-добрият играч на тима през изминалия сезон. Настоящият договор на 26-годишния футболист със „старата госпожа“ изтича през юни 2022-ра година, но според „Тутоспорт“ двете страни така и не могат да се разберат за нов контракт. Наставникът на тима Андреа Пирло потвърди, че е имало спор между Дибала и спортния директор Фабио Паратичи, след като аржентинецът бе оставен на резервната скамайка при равенството на Ювентус срещу Кротоне миналата седмица.

Основният проблем при преговорите за нов договор е заплатата на аржентинския национал, който иска да взима по 10 милиона евро на година. „Тутоспорт“ твърди, че Челси е фаворит да го отмъкне от Ювентус, като лондончани са готови да предложат между 80 и 100 милиона за услугите му. А ето как Алесандро Дел Пиеро обясни отсъствието на Пауло Дибала в последните мачове на тима.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички