Дел Пиеро: Дибала не играе заради физическото му състояние


Дел Пиеро: Дибала не играе заради физическото му състояние
Снимка: Getty Images/Gulliver

1359 0

Легендата на Ювентус Алесандро Дел Пиеро смята, че Пауло Дибала не стартира в мачовете на „старата госпожа“ заради физическото си състояние. Аржентинецът не бе в стартовия състав на „бианконерите“ за гостуванията на тима срещу Кротоне и Динамо Киев през последните дни.

„Не съм разговарял с Андреа Пирло. Ако погледнем мача на Ювентус срещу Кротоне, Пирло обра доста критики за стила на игра на отбора и факта, че не спечели 3-те точки. Трябва да имаме предвид периода, в който живеем в момента. Имаше разговори за смяна на генерацията. Със силните играчи идват и много трудности. Ако Андреа успее да класира отбора за осминафиналите в Шампионската лига и бъде претендент за титлата, той ще си е свършил работата. В противен случай ще бъдат задавани много въпроси“, заяви Дел Пиеро пред ‘Sky Sport’.

„По мое мнение Дибала не играе заради физическото си състояние. Когато аз бях футболист, имаше случай, в който бях в сходна ситуация. Тогава разговарях с треньора Фабио Капело, но той не искаше да има играч на терена, който не е напълно здрав“, добави Дел Пиеро.

А ето защо се бавят преговорите за нов договор на Пауло Дибала.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички