В Ювентус си отдъхнаха, травмата на Киелини не е сериозна


В Ювентус си отдъхнаха, травмата на Киелини не е сериозна
Снимка: Getty Images/Guliver

1168 0

Отборът на Ювентус получи добри новини в днешния ден. Стана ясно, че контузията на капитана на тима Джорджо Киелини не е сериозна и той съвсем скоро отново ще бъде на разположение на треньора Андреа Пирло.

Централният защитник се контузи по време на снощната победа на „старата госпожа“ при гостуването на Динамо Киев с 2:0. Имаше опасения, че той може да е разкъсал подколенно сухожилие или да е претърпял разтежение на бедрения мускул. В днешния ден от Ювентус обявиха, че не става въпрос за разкъсване на мускул. Състоянието на Киелини ще бъде следено ежедневно, като прогнозите са, че той ще може да се върне в игра след две седмици.

През миналия сезон 36-годишният ветеран отсъстваше от терените около половин година, след като скъса коленни връзки още в началото на сезона. Отсъствието му се усети, след като „бианконерите“ не бяха особено стабилни в отбрана при неговата липса. Затова сега новината за скорошното му завръщане ще бъде приета много добре от лагера на Ювентус. А ето какъв рекорд постави Джанлуиджи Буфон през последната седмица в Серия А.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички