Барселона и Ювентус обсъждат размяна на футболисти през лятото


Барселона и Ювентус обсъждат размяна на футболисти през лятото
Снимка: Getty Images/Guliver

13725 0

Ръководствата на Барселона и Ювентус водят преговори за размяна на свои футболисти през летния трансферен прозорец, твърди италианското издание Calciomercato. Според информациите, каталунците са силно впечатлени от изявите на полузащитника на "старата госпожа" Федерико Бернардески.

От щаба на испанския колос дори са готови да предложат двама свои играчи, за да получат в замяна услугите на Бернардески. "Блаугранас" предлагат на италианските си колеги халфа Иван Ракитич и защитника Самуел Юмтити, като първият силно желае да заиграе на Апенините.

Към днешна дата 26-годишният Бернардески е оценяван на 28 милиона евро. През този сезон той има 24 мача за "зебрите", като има един гол в Шампионска лига. Той акостира в Торина през лятото на 2017-а, след като бе закупен от Фиорентина за 40 млн. евро. Контрактът му с Юве изтича през лятото на 2022 г.

Междувременно мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп разкри каква е била основната причина Филипе Коутиньо да напусне "Анфийлд" през зимата, а не през лятото, както всички очакваха (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички