Англия помни Евро 2020! Фенове се изгавриха с Бонучи заради загубата от Македония (СНИМКИ)


Англия помни Евро 2020! Фенове се изгавриха с Бонучи заради загубата от Македония (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

1241 0

Стожерът в отбраната на италианския национален отбор Леонардо Бонучи не взе участие в злополучнoто отпадане срещу Северна Македония в сряда вечер, но стана обект на подигравки от английски фенове и журналисти, които не са забравили какво направи защитникът, след като Италия победи Англия на финала на Евро 2020.

Футболистът на Ювентус се възстановява от контузия в прасеца. Той беше видимо разочарован, когато напусна терена в края на мача, знаейки, че може би повече няма да играе на Световно първенство в кариерата си, тъй като е на 34-годишна възраст.

Бонучи на няколко пъти се подиграваше на англичаните, скандирайки "идва Рим" или крещейки на Киелини, че "Трите лъва" трябва да изядат "много паста", преди да достигнат нивото на Италия, намеквайки, че не са достатъчно опитни. 

Италия за втори път няма да е сред отборите, които ще участват на Мондиала в Катар през периода ноември-декември тази година. През 2018 година "Скуадра адзура" претърпя крах срещу Швеция отново на родна земя. Вече се заговори и за фаворит за поста на селекционера Роберто Манчини.

Ето част от публикациите, които иронизират Бонучи:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички