"Ако беше интелигентен"... Красива журналистка съсипа от критики обидения Виктор Осимен


"Ако беше интелигентен"... Красива журналистка съсипа от критики обидения Виктор Осимен
Снимка: Getty Images

1380 0

Популярната италианска журналистка - Марика Фрушо, се изказа много остро по адрес на суперзвездата на Наполи Виктор Осимен. Причина за това са нашумелите скандали между играча и клуба.

Казусът

Както е известно, акаунтът на "небесносините" в социалната мрежа "Тикток" публикува спорно видео. На него се виждаше как централният нападател моли за дузпа, а след като я получава, пропуска. Към кадрите бяха прибавени подигравателни ефекти.

Последва гневна реакция от страна на нигериеца, който изтри всичките си постове с отбора онлайн. Освен това, той бе уловен и видимо ядосан, пропускащ да поздрави своите съотборници. Фрушо вярва, че интелигентен човек не би постъпил по този начин.

Реакцията

"Ти си шампион, но това изисква смирение. Каква е ползата да изтриеш снимките с отбора, който те възхваляваше и подкрепяше? Какъв е смисълът да флиртуваш по този начин? Дори съдебно дело срещу хумористичен клип", написа тя в своя "Инстаграм" профил и продължи.

"Интелигентен човек би се смял на това. Бъди професионалист. Сведи глава и работи. Въпреки това, наша грешка е, че боготворим подобни играчи. Само тениската, само тениската", допълни още красивата репортерка.

Все още не е ясно какъв ще е изходът от този скандал. Не закъсняха обаче информациите за евентуален трансфер на нападателя. Като най-вероятна следваща дестинация към момента е посочван Реал Мадрид.

Същевременно Наполи също наруши мълчанието си по казуса.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички