Вратарски гаф и недадена дузпа обрекоха Милан срещу Сампдория


Вратарски гаф и недадена дузпа обрекоха Милан срещу Сампдория
Снимка: Getty Images/Guliver

1411 0

Милан загуби във зититата си на Сампдория в мач от 29-ия кръг на Серия А. "Росонерите" допуснаха решаващия гол в 46-ата секунда от началото на двубоя, след гаф на своя вратар Джанлуиджи Донарума. Освен това главният рефер не отсъди явна дузпа в тяхна полза в самия край на срещата.

Това бе втора поредна загуба в първенството за миланския гранд след загубата в градското дерби срещу Интер. Тимът е на четвъртото място в класирането с 51 точки, докато Сампдория е на седмо с 45.

В ситуацията с бързия гол Рикардо Родригес върна към Донарума, който прати топката в краката на Дефрел, а той не сгреши и откри резултата. Милан бе зашеметен и успя да отправи първи удар към вратата на Сампдория едва в 25-ата минута.

Ситуацията с дузпата дойде в 89-ата минута. Тогава Пьонтек бе изведен в наказателното поле, а защитник на домакините се хвърли на шпагат, но не успя да играе с топката, а само да събори нападателя на тревата. След близо 2 минути игра реферът Даниеле Орсато получи сигнал от колегите си от ВАР и отиде да види повторенията, но не отсъди дузпа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички